Західний
Четвер, 25.04.2024, 19:23
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Який стиль музики Вам подобається?
Всього відповідей: 53

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Березень » 31 » Ані Лорак сумнівається, що 'фабриканти' готові до слави
08:32
Ані Лорак сумнівається, що 'фабриканти' готові до слави
Виступивши як член жюрі на гала-концерті шоу "Фабрика. Суперфінал", відомий український виконавець проявив себе, як строгий, але справедливий суддя. Ані Лорак розповіла, наскільки комфортно відчувала себе в цій новій для себе ролі і з яким настроєм "судила" учасників проекту.

Кароліна, ви хвилювалися, зайнявши місце судді, поряд з Костянтином Меладзе і Наталією Могильовською?

- Звичайно, я рахую цю місія дуже відповідальна. З Наташею Могилевською ми знайомі вже давно, Костянтин для мене – справжній авторитет. Як членові жюрі, мені хотілося не стільки "судити", скільки щось підказати, чимось допомогти хлоп'ятам.

У мене є розуміння роботи артиста, досвід, відповідно - є професійні секрети, які можуть допомогти "фабрикантам". Я буду дуже рада, якщо мої поради пригодятся хлоп'ятам надалі.

Як самі відноситеся до оцінок своєї творчості?

- Я завжди дуже ціную, коли близькі люди, музиканти коментують мою роботу, прагну прислухатися до думки глядачів. Адже, як правило, свої "плюси" ти знаєш, а ось з "мінусами" складніше. Критика – це завжди корисно.

Професійний досвід вам не позичати – ви більше 15 років на сцені. Чи замислювалися про продюсування артистів, що починають?

- Продюсування вимагає колосальних моральних фізичних зусиль. На мій погляд, якщо ти займаєшся артистом, для нього ти - гуру, і щодня повинен доводити це, відповідати рівню. Така людина повинна знати відповіді на всі питання, які може задати артист. Для продюсера виконавці – його діти, рідні, сім'я, інакше успіх не можливий. Я не хочу загадувати, але на даному етапі поки не бачу себе в ролі продюсера.

Чи спостерігав чоловік за вашим дебютом як член жюрі "Фабрики. Суперфіналу"?

- Так, Мурат дивився концерт. Він дуже похвалив мене - мов, молодець, добре, що відстоювала свою позицію, здорово, якщо ти не боїшся цього, розуміючи, що, можливо, це не всім сподобається.

Оцінюючи виступи хлоп'ят, на що ви особливо звертали увагу – вокал, пластика, образ?

- Я – вокалістка. Але, запевняю, спів – тільки частина того, що потрібно уміти на сцені. Харизма, хореографія, образ, пісня, уміння подати себе – складових успіху багато. Пам'ятаю, під час підготовки до виступу на "Євробаченні" мені ретельно підбирали навіть помаду! Один відтінок робив мене не багато жорсткіше, другою - дуже м'якою... Важливо навіть те, як лягла пасмочка волосся. Успіх приходить тоді, коли все на вищому рівні, все "в десятку".

Ви вважаєте, що жінці на сцені складніше, ніж чоловікові?

- Завдання жінок – прикрашати цей світ. Якщо ти вже вийшла на сцену, будь добра, убий публіку наповал.

Саме тому ви дорікнули Олю Цибульську в зайвій скромності наряду?

- Так. Я не говорю про максимальне оголення, але мені в її образі не вистачило чуттєвості. Мені здалося, Оля узяла на озброєння моє зауваження. Адже дуже важливо, коли є людина, готова поділитися з тобою досвідом. У пісні "Симона", яку Ольга виконувала з Володимиром Дантесом, співалося про "королеву краси". Вона повинна була закохувати в себе весь зал, а не одягнутися в глухе плаття.

Розкажіть про досвід роботи з Костянтином Меладзе, як з музичним продюсером.

- Це був не довгий, але дуже плідний період, за який я вдячна долі. Ми працювали над піснею "Поверни мені мою любов" і кліпом. Костя працює за європейськими стандартами. Він упевнений, що в артистові немає дрібниць, все повинно бути обгрунтовано. Цей досвід роботи був дуже корисний, від нього залишилися самі кращі спогади. Під час перерв на гала-концерті "Фабрики. Суперфіналу" ми з Костянтином із задоволенням поспілкувалися і навіть намітили деякі плани на майбутнє...

У фіналі гала-концерту, коли з проекту вибули відразу дві учасниці – Ольга Цибульськая і Регіна, ви не приховували засмучення.

- Думаю, все, що не робиться - до кращого. У моєму житті теж були не тільки перемоги. Я не знаю, що корисно – випробування славою, яка така брехлива, або ж випробування поразкою, після якої ти збираєш в кулак всі свої сили, піднімаєшся і йдеш далі, щоб довести собі і іншим, що ти кращий.

Я б щиро хотіла, щоб у всіх -"фабрикантів" все склалося так, як вони хочуть!

Спостерігаючи вчора за виступами "фабрикантів", згадували свої перші кроки на сцені?

- Коли я починала, "Фабрики" не було. На "фабрикантів" працює величезна махіна - Новий канал, команда проекту, кращі професіонали, у хлоп'ят - яскраві пісні, декорації, костюми. Виявляйся! Тобі у всьому допоможуть! Мені ж самій проходилося шукати матеріал – що співати, що надягати, що говорити. Порад ніхто не давав, все напрацьовувалося шляхом проб. Провалилася десь – намотала собі на вус. Допомагала тільки власна робота над помилками. Тому мій творчий шлях був досить довгим, важким, але ці цвяхи забивалися дуже упевнено, в цьому є плюс.

"Фабриканти" - перспективні, популярні, але ще дуже молоді артисти. Від чого хотіли б вони застерегти?

Спостерігаючи за виступами хлоп'ят, я думала про те, що по закінченню проекту їм доведеться непросто – чи готові вони до цієї слави? У мене все було поступово. Я розуміла – потрудилася, значить, заслужила аплодисменти. "Фабриканти" зараз суперпопулярні, але я боюся за них. Чи витримають нерви хлоп'ят, адже аплодисменти стихнуть, і вони залишаться одні в цьому величезному світі. А зупинятися не можна, потрібно буде щось зробити, щоб знову заслужити визнання глядачів.

Тому я б побажала витримки, мудрості, сили волі. Адже, як говорить Антонін Згорж в книзі "Один проти долі": "таланту і щепоточки достатньо, а завзятість – цілий океан". Приголомшлива фраза! Талантів багато, але чомусь тільки одиниці добиваються успіху, найнаполегливіші, працелюбніші і цілеспрямовані.
Про це варто пам'ятати.
Переглядів: 909 | Додав: Denfer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Кошик



Пошук

Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

...


Copyright MyCorp © 2024