Західний
П'ятниця, 29.03.2024, 16:16
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Як вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 20

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Квітень » 5 » Еріка довела до сліз і себе, і глядачів
20:04
Еріка довела до сліз і себе, і глядачів

Неймовірно зворушлива лірична композиція про маму у виконанні Еріки справила незабутнє враження на кожного з присутніх в залі і знаходяться біля екранів телевізорів. Ні  проблеми,які виникли  зі звуком, ні те, що пісню "фабрикантці" вдалося виконати лише з другого разу, не змогли зіпсувати ефект від чарівної композиції і неповторного голосу артистки.

Живе акапельне виконання, відсутність балету і декорацій лише посилили враження і допомогли глибше відчути сенс тексту. Насилу справляючись з емоціями, дівчині вдалося виконати пісню до кінця, лише після дозволивши емоціям виплеснутися назовні. Великим сюрпризом для Еріки стала поява мами, яка, стоячи за кулісами протягом виступу, співпереживала дочки.


"По-перше, Еріка, браво тобі! Браво за твою мужність. Але є маленьке але. Дійсно, браво тобі, як артисту, справжньому артисту, але сьогодні ми тут повинні обговорювати не просто одну пісню, а тебе, як людину, яка, насправді, величезний артист і сильний артист з божевільним, бездоганним голосом. Людину, яка 100% вміє співати так, як не вміє ніхто співати. У тебе є своя манера. Мені трохи не вистачило твоєї манери, те, що ти в студії робила над кожною піснею. Ти такі речі вмієш робити! Може бути, це напруга. Не дозволяй себе нікому ставити себе в рамки, тому що ця пісня трохи поставила тебе в рамки. Ти співаєш ще краще, ще крутіше, і в тебе є така манера у виконанні, якою не може похвалитися будь-який інший "фабрикант", будь-який інший артист. Ти розумниця, спасибі за те, що ти є! "- Не поскупився на компліменти Алан Бадоєв.

"Складно мені, в принципі, говорити, тому що дуже складно порівнювати незрівнянні речі. Я думаю, що саме завдяки таким людям, як Еріка, я все ще не розчарувався у своїй професії. У силу того, що я займаюся  20 років, я вже міг би стати циніком, зайнятися більш серйозними речами. Але талант, це штука така, яка змушує і мене, зашкарублого такого продюсера, знову ставати молодим, сентиментальним. Зараз, якщо б я міг, я б поставив тобі 100. Спасибі, розумниця! "
Переглядів: 2009 | Додав: Denfer | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Кошик



Пошук

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

...


Copyright MyCorp © 2024