Західний
Середа, 24.04.2024, 15:15
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Який Ваш вік?
Всього відповідей: 46

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Квітень » 5 » Каднай змусив Єфросиніну зізнатися у почуттях до Меладзе
20:00
Каднай змусив Єфросиніну зізнатися у почуттях до Меладзе

На цьому концерті Дімі Каднаю випала чудова можливість проявити себе, як вокаліста, виступивши перед глядачами та членами журі з сольною композицією. Запропонований виконавцю на минулому концерті стиль рок-балади повинен був стати для "фабриканта" ключем до загального визнання, проте, на жаль, цього не сталося.

Судді розійшлися в думках, щодо виступу Діми та поставили досить скромні оцінки, і змусили хлопця серйозно понервувати. А ось ведучій шоу Маші Єфросиніні настільки сподобався виступ 'фабриканта' що вона, переповнена емоціями, надаючи слово Костянтину Меладзе, не змогла втриматися від компліментів на адресу талановитого композитора.


"Грубо кажучи, всі номери, які ми тут дивимося, оцінюємо і слухаємо, діляться на зупинкові або на вокалістичні. Тут все було досить непоганим. Середнім, міцним. Я навіть не знаю, яким чином мені коментувати в чудовій формі. Все було досить добре, але сказати, що я був зворушений, тобто або візуально, або в аудіо сенсі, я не можу. Я не зовсім зрозумів, що це було. Тому добре, але не більше того ", - підсумував виступ Дмитра Костянтин Меладзе.

"Діма, прийми мої слова, як допомогу. Тут суперфінал. Ти, звичайно ж, виріс, реально виріс з першого ж виступу. Але, розумієш, от ти стоїш зараз, і я дивлюся, що в тобі щось є тепер уже від Дантеса, трошки є від Максима Барських, трошки ще від когось. Якось невизначено з тобою, - зазначив Алан Бадоєв. - Я не можу зрозуміти хто ти, артист. Я не відчуваю до кінця, який меседж ти несеш, що ти робиш. Сьогодні для мене ця пісня у твоєму виконанні - це більше мінус, а не зростання. Знайди себе. Напевно, потрібно більше пошукати всередині себе, от і все ".
Переглядів: 1858 | Додав: Denfer | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Кошик



Пошук

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

...


Copyright MyCorp © 2024