Західний
Четвер, 16.05.2024, 18:31
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гость | RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Mars  
Форум » Західний форум » Спорт на Західному » Футбол (Гра мільйонів людей)
Футбол
 



Київське "Динамо" розпочне підготовку до матчів з "Валенсією"

У вівторок, 3 лютого, київське "Динамо" розпочне безпосередню підготовку до матчів 1/16 Кубку УЄФА з "Валенсією". Саме тоді українська команда вилітає на другий збір у Іспанію.

Про це повідомив головний тренер столичного клубу Юрій Сьомін, слова якого наводить інформаційний відділ "Динамо".

"На наступному зборі у нас намічена цілеспрямована підготовка до гри з "Валенсією", - сказав Сьомін.

"На минулому зборі ми провели три гри. Кожна з них склалася по-різному. Перші тайми були зіграні на достатньо непоганому рівні, а другі проводили не кращим чином. Всім викликаним на збір гравцям ми дали хороші шанси, всі перебували в однакових умовах, практично не було гравців, які не отримали ігрової практики", - додав тренер віце-чемпіонів.

За його словами, тренерський штаб отримав дуже хорошу інформацію - всі без винятку футболісти тренувалися.

Як вважає Сьомін, на тренуваннях гравці працювали дуже непогано, був виконаний великий обсяг роботи.

"Зараз результат мене не цікавить. Набагато важливіше, як футболісти виконували завдання, тактика гри. А результат в період підготовки може бути як позитивний, так і негативний", - сказав фахівець.

На його думку, у невдачах є і позитивні моменти, є привід покритикувати гравців.
"Якщо вони люди розумні, то приймуть зауваження до уваги і зроблять висновки. Складніше критикувати хлопців, коли на зборі виграєш у всіх іграх", - підсумував тренер "Динамо".

Категория: | Просмотров: | Дата: 30.01.2009 | Комментарии ()
 
 



Чемпіонат: Аршавін перейшов в "Арсенал"

Як пише "Чемпіонат.ру", нападаючий "Зеніту" Андрєй Аршавін перейшов в лондонський "Арсенал". Офіційне підтвердження цієї інформації очікується в найближчі години. Крім того, буде повідомлено і про умови трансферу. За даними сайту, операція була зроблена ще у вівторок, а сьогодні Аршавін отримав дозвіл на роботу у Великобританії, що, як передбачається, зняло останній бар'єр на його дорозі в "Арсенал".

Зарплата Аршавіна в "Арсеналі" складе 80 тис. фунтів в тиждень.

Нагадаємо, що "Зеніт" та "Арсенал" уже досягли домовленності щодо трансферу хавбека набагато раніше, Але проблема виникла у зарплаті футболіста. Аршавін зажадав, щоб "каноніри" платили йому щотижня по 108 тисяч євро - таку ж саму зарплату як він отримує на даний момент в пітерському клубі. "Арсенал" ж навідкір відмовився оплачувати роботу росіянина так дорого, мотивуючи це тим, що заради зірки "Зеніту" не збирається змінювати платіжну політику клубу.

У свою чергу, зеніт намагаючись спекатись Аршавіна, який вже півроку не хоче гратив Петербурзі і навіть не поїхав на збір із командою, знайшов вихід - знизити трансферну вартість гравця за рахунок його ж компенсації, зажадавши від Аршавіна виплати за передчасне розірвання контракту у вигладі "премії" 2,5 мільйонів євро.

Категория: | Просмотров: | Дата: 30.01.2009 | Комментарии ()
 
 



angry angry angry angry angry angry angry sad sad sad sad sad sad sad biggrin biggrin biggrin biggrin cool cool cool cool wink
Категория: | Просмотров: | Дата: 01.03.2009 | Комментарии ()
 
 



"Шахтар" їде битим із Запоріжжя


Зрозуміло, що у "Шахтаря" наразі першочерговим завданням є налаштуватися на матчі Кубку УЄФА із "Мерселем". Тому і хотіли "гірники" дати відпочинок своїм лідерам у матчі із запорізьким "Металургом" та й здобути перемогу, не докладаючи чималих зусиль. Але це донеччанам не вдалося.

Команди матч розпочали досить жваво. Уже на першій хвилині пробивав Гай, але неточно. Господарі відразу відповіли пострілом Калонаса з лінії штрафного майданчика, який на кутовий перевів П'ятов.

А на п'ятій хвилині рахунок уже був відкритим. Степаненко своєю подачою справа знайшов голову Невмиваки, і той пробив повз голкіпера і відкрив рахунок у матчі. У цьому моменті провалився захист "гірників".

Відразу після пропущеного голу гості побігли на ворота запоріжців. Жадсон вивів Гладкого на ворота Постранського, але воротар врятував. Через три хвилини Хюбшман перевірив на міцність захисника Тейку. Ще одного разу Гладкий не зміг обробити м'яч у штрафній "Металурга".

Після цього господарі змогли вирівняти гру, заробили декілька кутових і небезпечних штрафних ударів, але використати їх господарі не змогли. На тому і пішли відпочивати.

Другий тайм розпочався з помилки Постранського, коли він не влучив по м'ячу. Луіс Адріано оволодів м'ячем і пробив, але на лінії воріт стояв Вернидуб, який і врятував свою команду. Через п'ять хвилин нагоду на взяття воріт мав Гладкий, але з декількох метрів після подачі зі штрафного пробив у голкіпера.

"Металург" відповів ударом Годіна зі штрафного. М'яч влучив у стінку і тим самим дезорієнтував П'ятова. Але воротаря гостей виручила поперечина воріт.

На 60 хвилині пробити Постранського намагався Срна. Хорват зі штрафного не зміг поцілити у ворота. А згодом уже Жадсон, обігравши захисників, пробив над поперечиною. На 73 хвилині Гладкий намагався переправити м'яч головою з декількох метрів, але тут чудово зіграв голкіпер господарів.

"Шахтар" пішов на штурм воріт суперників, але так і не зміг зрівняти рахунок. Фінальний свисток зафіксував перемогу запорізького "Металурга" над чинним чемпіоном, який, швидше за все, у найближчому майбутньому позбавиться цього титулу.

"Металург" (Запоріжжя) - "Шахтар" 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - Невмивака (5)

"Металург": Постранський, Тцігарєв, Тейку (Перішіч, 75), Невмивака, Польовой, Пісоцький (Алозіе, 69), Годін, Вернидуб, Степаненко, Калонас, Сілюк (Опанасенко, 78)

"Шахтар": П'ятов, Срна, Чигринський, Кучер, Шевчук, Хюбшман (Левандовскі, 66), Гай (Ілсіньо, 57), Вілліан (Фернандіньо, 46), Жадсон, Луіс Адриано, Гладкий

Попередження: Вернидуб (29), Степаненко (58), Калонас (82), Жадсон (89)

Категория: | Просмотров: | Дата: 07.04.2009 | Комментарии ()
 
Форум » Західний форум » Спорт на Західному » Футбол (Гра мільйонів людей)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024